Tennisclub Warffum

Lid worden

Wil je  meerdere gezinsleden opgeven? Als ze dezelfde contactgegevens hebben, kun je hieronder hun naam en geboortedata vermelden. 

Lid worden? Hieronder lees je alle informatie.

​

Lesmogelijkheden

Tennisschool AA Sports geeft op onze banen tennisles. Willem Kloos is onze trainer. Er zijn lesgroepen op verschillende niveau’s. In de wintermaanden is het mogelijk om zowel buiten, als in de Op Roakeldaishal lessen te volgen. 

Aanmelding en betaling van de lessen verloopt via de tennisschool.

De seniorenlessen zijn op vrijdagavond. De jeugdlessen zijn op vrijdagmiddag vanaf 17:45 uur.

​

Woensdagavond toss:

Op woensdagavond is er een toss-avond op de tennisbaan. Op de toss-avonden kunnen alle leden zonder zich van tevoren aan te melden terecht. De Toss avond begint om 19 uur. Elke week heeft een van de clubleden kantinedienst . Deze persoon zorgt voor de koffie, de schoonmaak en het verdere verloop van de avond. De rackets worden neergezet en uit die uitstalling worden er 8 gepakt. De eigenaren hiervan vormen 4 teams die dan ongeveer een half uur mogen spelen. Hierna worden op genoemde manier de volgende teams samengesteld. Zo speelt men steeds tegen willekeurige tegenstanders. Onder het genot van een kop koffie o.i.d. kan men wachten op de volgende beurt. Het zijn bijzonder gezellige avonden en met verlichting op beide banen kan ook aan het begin en het eind van seizoen de hele avond gespeeld worden! Het is een leuke manier om kennis te maken met andere clubleden. Probeer het ook eens! 

​

Contributie:

De contributie voor 2019 bedraagt voor senioren EUR  95,-

Junioren (tot 17 jaar) betalen EUR.  49,50

Een gezin betaalt maximaal EUR 230,-

​

Gereduceerd tarief voor 2019 voor nieuwe leden die na 1 juni 2019 lid worden van de club.

Stuur daarvoor een mail naar de penningmeester/ledenadministrateur Jan Greven, grevenj@hotmail.com

​

TC Warffum kan deze lage tarieven hanteren dankzij de leden die zich als vrijwilliger inzetten voor onze club. Zo houden we de kosten voor elkaar laag.

​

​

​

​

​

Lid worden? Vul hieronder het lidmaatschapsformulier in om je in te schrijven.

Terug naar de beginpagina